top of page
fjerde, femte og sjette
nm-runde i roadracing 2021

classic roadracing-NM
lisenskurs, trackdays + pluss

31 . juli - 12. august
Banner nm4.png

I år arrangeres det NM i roadracing på ACR for 25. gang. Samtidig er det 46 år siden det første roadracingløpet ble arrangert i Mo i Rana, og da på Norges eneste asfaltbane, Røssvoll Motorstadion. Så det går mot et nasjonalt 50-årsjubileum i 2025.

 

ACRs arrangementspartner, Arctic Circle Motorsportsklubb, fører videre en lang Rana-tradisjon, og det finnes knapt noen klubb i landsdelen som har arrangert flere norgesmesterskap enn nettopp ACM. Klubben innehar en uoffisiell norgesrekord i arrangørpriser, og ser fram til årets mesterskap med stor spenning og entusiasme.

 

Etter et krevende korona-år i fjor, og et avlyst NM, så er satsingen for 2021 mer offensivt enn på lenge. Det aller ypperste fra norgeseliten er påmeldt til løpene i Mo i Rana, og alle jakter på viktige poeng fra tre ulike finaler i mesterskapet. Det blir finaler i hver av klassene på fredag, lørdag og søndag.

Alle landets mc-interesserte bør de første par ukene av august befinne seg rett sør for polarsirkelen. For det er ikke bare ordinært NM som avvikles! ACM har også plusset på med NM for classic roadracing, og sammen med Bikeport invitert til en fire dagers treningsleir i forkant. Og allerede dagen etter NM, dvs mandag 9. august arrangerer klubben sammen med Baneviken fire dager med lisenskurs, trening, klubbløp og uhøytidelige trackdays for de som ikke får nok banekjøring og moro ellers i året. Det blir til sammen tretten heftige dager med høy fart og hårreisende forbikjøringer.

Ta sommerturen til Mo i Rana, enten som deltaker eller som publikum!

NMF logo2.png
bottom of page