Kontakt ossTeknisk infoStartside
Arctic Circle Raceway
Presentasjon

Motoranlegget som kostet 62 millioner kroner å bygge er riksanlegg for motorsykkelsporten (Road-Racing) i Norge, men kan med fordel også brukes til bilsport, da banen er i full "Formel 1 format".

Banen ligger på Storforshei, langs E6 ca. 25 km nord for Mo I Rana og betegnes som den mest moderne i Nord-Europa og omtales internasjonalt som en etterlengtet nyskapning.
I Europa må man helt til Køln (Nürburgring) for å finne noe bedre. Spesielt gjelder dette vår baneprofil og asfaltkvalitet, i tillegg til at banen er bygd etter nåtidens meget strenge krav til sikkerhet.

Sist oppdatert ( torsdag 29. mai 2014 06:01 )
Les mer …
 
Booking

Terminliste 2018

Terminlisten for 2018 begynner nå å ta form. Ønsker du å leie banen i 2018, Ta kontakt med oss ved å gå inn på booking i hovedmeny for nærmere info

Terminlisten med de allerede bestilte dager for 2018 er nå  lagt nå ut i kalenderen. Leietagere har fastsatt sine datoer. Ønsker du å leie banen, så sjekk i terminlisten hvilke datoer som fortsatt er ledige. Eventuelt kan du klikke på "kontakt oss" øverst i høyre hjørne på startsiden, noter ned så ditt ønske og trykk på send. Vi vil da reservere den ønskede dato hvis denne er ledig. Vi vil deretter kontakte deg for å få en endelig bestilling. Er ditt ønske ikke i konflikt med en allerede bestilt dato vil du få melding om at bestillingen er ok. Vi oversender en kontrakt som dere må signere og returnere til ACR innen dato fastsatt i kontrakten. Kantinen er utleid til et eget cateringfirma. Alle leietagere får tilsendt informasjon og kontaktinfo.  For ytterligere informasjon, ta kontakt med styreleder, se kontaktinfo.   

Hvis bane blir bestilt blir det sendt ut en leiekontrakt og faktura på forskudd på leiesum. Kontrakten må da returneres i signert utgave innen frist til adresse gitt i mailen. Reservert dato blir fristilt om kontrakt ikke returneres og faktura ikke betales innen innen frist angitt i mail og på faktura. Når leiekontrakt er sendt i retur og faktura er betalt vil bestillingen være endelig. Terminlisten kan hvis ønskelig oppgi leietagers kontaktinfo. Oppgi i såfall dette når kontrakten returneres. 

Sist oppdatert ( onsdag 13. desember 2017 08:58 )
 
Drop in
Det er muligheter for alle å prøvekjøre banen såfremt den ikke er utleid. Sjekk kalender til høyre på forsiden for å se når banen er utleid. Å prøve banen koster kr. 200,00. for 3 runder. Alle som benytter denne muligheten til å prøve banen får på forespørsel et bevis på at man har kjørt på verdens nordligste raceway.
Sist oppdatert ( onsdag 11. november 2015 09:25 )